Skip to content

Prezentarea organizaţiei

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948. Timp de 20 de ani s-a urmărit a se face o schimbare şi a se conecta tinerii din toată lumea.

În România AIESEC este prezentă în 15 oraşe şi face parte din una din cele mai mari organizaţii globale conduse de tineri. Fiind prezentă în 107 de ţări, AIESEC a ajutat tinerii să trăiască experienţe ce le-a schimbat viaţa, oferind oportunităţi internaţionale studenţilor. Organizaţia are peste 60 de ani de experienţă în dezvoltarea potenţialului maxim al studenţilor înspre a-i face lideri responsabili cu o viziune globală, având parteneriate cu diverse firme, licee şi universităţi.

Proiectul de rezistenţă

GROW (www.growedu.ro) este un program de educatie non-formala pe termen lung ce se adreseaza elevilor de liceu din Romania – clasele IX – XII.

Obiectivul principal al GROW este acela de a da elevilor sansa sa isi dezvolte anumite abilitati si de a avea o experienta internationala chiar la ei acasa.

In intervalul vara 2010-primavara 2011 orasele in care au avut loc stagii de dezvoltare GROW au fost: Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Suceava, Targu Mures, Timisoara. Training-urile pentru liceeni sunt sustinute in fiecare oras de studenti voluntari internationali, din mediul AIESEC. Spre exemplu, liceenii din clasa a IX au in programa de dezvoltare personala traininguri ca: Aptitudini de comunicare-oferire de Feed-back, Cooperare si lucru in echipa, Project management-management resurselor, Cetatenie europeana, Suntem toti diferiti-de ce sa discriminam?, Cine sunt? Puncte tari si puncte slabe la nivel personal, sau Sanatatea – o posibila valoare asumata la nivel personal. în anul şcolar 2010 au participat la program 1900 de liceeni.

Date de contact

  • Adresă: Strada Vitan Barzesti 7D, cod poştal 042121, Galeriile RIN, sector 4, Bucureşti
  • E-mail: romania@aiesec.net

Filiale AIESEC:

Detalii pe site-ul organizaţiei:

http://aiesec.ro

Trimite mai departe acest articol

Informează-ţi prietenii virtuali prin:

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati

Păreri

Feedback-ul vizitatorilor.

Nu au fost scrise păreri legate de acest articol.

Trackbacks

Site-uri ce au menţionat despre acest articol.

Alte site-uri nu au menţionat despre acest articol.

Ce părere ai?

Completează formularul următor şi apasă TRIMITE.