Skip to content

Prezentarea organizaţiei:

Asociaţia “Pro-Vita pentru născuţi şi nenăscuţi” este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, independentă, cu profil creștin și social, care are ca scop promovarea valorilor vieţii umane, ale familiei şi vocaţiei parentale, în special a dreptului la viaţă al tuturor fiinţelor umane de la concepţie până la moartea naturală.

Misiune: Să ocrotească copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Proiectul de rezistenţă

“Casa socială Valea Părului” este un proiect umanitar al Asociației Pro-vita pentru Născuți și Nenăscuți – filiala București, derulat în satul Valea Părului, jud. Teleorman (nu departe de Alexandria).

Dotări: O casă cu destinație de locuință, grădina aferentă (1500 mp) și 4 hectare de teren agricol cultivate în sistem colectiv.

Beneficiari: Mame cu copii născuți sau încă nenăscuți, aflați în situații financiare, familiale sau sociale dificile. Găzduirea și ocrotirea se face până la revenirea la normal a situaţiei celor în nevoie.

Concept: Proiectul a debutat în anul 2011, cu intenția de a completa material serviciile de consiliere oferite femeilor în criză de sarcină sau victime ale unor evenimente nefericite, și se bazează pe conceptele de autonomie și autogospodărire: urmărim ca grădina și terenul agricol să producă o parte cât mai mare din hrana necesară pentru persoanele găzduite și totodată urmărim sprijinirea adulților găzduiți pentru desfășurarea de activități remunerate în zonă (munci agricole etc.) și frecventarea de către copii a școlii locale.

Detalii despre necesitățile imediate și modalitățile în care poți ajuta: www.ValeaParului.ro .

Date de contact

  • Adresă: Str. Zmeica, nr. 12, sector 4, București
  • Telefon: 0728 673 673, 031 815 27 80
  • E-mail: provitabucuresti@yahoo.com

Detalii pe site-ul organizaţiei:

www.provitabucuresti.ro

Trimite mai departe acest articol

Informează-ţi prietenii virtuali prin:

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati

Păreri

Feedback-ul vizitatorilor.

Nu au fost scrise păreri legate de acest articol.

Trackbacks

Site-uri ce au menţionat despre acest articol.

Alte site-uri nu au menţionat despre acest articol.

Ce părere ai?

Completează formularul următor şi apasă TRIMITE.