Skip to content

Prezentarea organizaţiei:

Clubul Kim Bao (in traducere pantera aurie) este unul din primele cluburi de Qwan Ki Do din Romania, fiind fondat in octombrie 1984 de catre Vo Su Carol Derla (4 Dang) urmând ca apoi Vo Su Vicky să conducă acest club din 1984 pana in 1996 cand a plecat in Canada. Din 1996-2000 clubul este condus de Vo Su Onisie Catalin (3 Dang), contribuind cu eficienta la dezvoltarea Qwan Ki Do-ului in Suceava si la ridicarea nivelului tehnic al practicantilor. A obtinut numeroase rezultate pe plan national si international, iar dupa plecarea sa in Spania lasa in Suceava un club solid, bine pregatit tehnic si profesional, capabil sa continue activitatea clubului. Din 2000 pana in prezent clubul este condus de Vo Su Mihai Constantinescu (2 Dang) elev pregatit de Vo Su Onisie Catalin.

Primii inscrisi (un grup mic de elevi curiosi sa invete un stil de Kung-Fu cu nume mai ciudat Qwan-Ki-Do): Razvan Arhire, Claudiu Vasiloi, Danut Iacob, Sergiu Barbalata, etc., unii ajungand astazi la gradul de Huyen Day (practicant confirmat), altii tinzand catre aceasta treapta, iar cei mai multi alegand alta cale mai usoara, cea a renuntarii.

An de an sosesc noi inscrisi intre 6 si 47 de ani toti dorind sa faca arte martiale, pe multi atragandu-i frumusetea stilului, complexitatea lui si seriozitatea antrenamentelor. Multi, foarte multi se izbesc ca de un zid de principalele cerinte ale oricarei Arte Martiale: vointa, perseverenta, retragandu-se usor de pe acest drum. Este un drum greu, plin de dificultati pe care putini reusesc sa-l duca pana la capat, dar in acelasi timp si foarte frumos si fascinant.

Proiectul de rezistenţă:

Clubul organizează cursuri de arte marţiale (Qwan Ki Do) pentru începători şi avansaţi, în fiecare luni, miercuri şi vineri între orele 19-20 la Casa de Cultură Suceava. Acestea se adresează copiilor, prin intermediul lor urmărindu-se promovarea artelor marţiale ca un mijloc de creştere şi dezvoltarea armonioasă a tinerilor, îmbunătăţind în acelaşi timp şi sănătatea fizică şi psihică a cursanţilor.

Date de contact

  • Telefon: 0744 626 204
  • E-mail: mihai_kim_bao@yahoo.com
  • Persoana de contact: Mihai CONSTANTINESCU

Detalii pe site-ul organizaţiei:

http://kim-bao.tripod.com


Trimite mai departe acest articol

Informează-ţi prietenii virtuali prin:

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati

Păreri

Feedback-ul vizitatorilor.

Nu au fost scrise păreri legate de acest articol.

Trackbacks

Site-uri ce au menţionat despre acest articol.

Alte site-uri nu au menţionat despre acest articol.

Ce părere ai?

Completează formularul următor şi apasă TRIMITE.