Skip to content

Prezentarea organizaţiei

Asociaţia “Fii cel ce eşti” CREAT (Centrul Regional de Educaţie pentru Adulţi şi Tineret) este un ONG pus la cale de nişte oameni care cred în TINE! Cred că TU eşti cea mai valoroasă fiinţă din Univers. Aşa cum este de fapt fiecare fiinţă. Cred că TU meriţi să trăieşti o viaţă împlinită, că poţi, că ai cu ce, dar mai cu seamă că-ţi datorezi asta. Cred că visurile tale, oricât de grandioase sau mărunte îţi par, nu sunt întâmplătoare. Ele sunt seminţele din care vor creşte mai apoi copacii înfăptuirilor tale. Aceste seminţe sunt plantate în imaginaţia ta de talentele şi potenţialele tale care stau ascunse înghiontindu-te din când în când cu câte un vis să le descoperi, să le dai o şansă. Fără TINE marele joc pe care-l numim Viaţă nu ar fi complet. Nu există nimeni la fel ca tine care ar putea să te înlocuiască astfel încât puzzle-ul universal să nu sufere lipsuri. Prin urmare, rostul tău este să fii CEL ce EŞTI.

De aceea CREAT îţi propune să ieşi din oglinzile în care te-ai tot risipit şi să afli cum ai putea să te întâlneşti cu TINE însuţi, cel adevărat şi întreg, cum să fii, prin urmare, CEL ce EŞTI. E timpul să te deprinzi să foloseşti resursa inepuizabilă cu care te-a înzestrat Natura la naştere: EXCELENŢA. Aşa s-ar numi ea în limbajul modernităţii. Însă de fapt, cuvântul folosit mai sus exprimă ceva mult mai concret şi anume, puterea şi talentul de a CREA realitatea în care vieţuieşti după chipul şi asemănarea ta. Adică aşa cum alegi, cum gândeşti TU.

“Indiferent dacă gândeşti că vei reuşi sau nu, ai dreptate.” (Henry Ford)

“Suntem ceea ce facem în mod repetat. Excelenţa, prin urmare, nu este o acţiune, ci un obicei.” (Aristotel)

Proiectul de rezistenţă

Campania “FREE HUGS” este o mişcare socială care presupune oferirea de îmbrăţişări ‘gratuite’ străinilor în locuri publice. “Vrem să vă îmbrăţişăm”, le-au spus tinerilor focşănenilor care au trecut pe 7 martie 2010 prin Piaţa Teatrului Municipal. Şi cei mai mulţi dintre ei au răspuns pozitiv intenţiilor, s-au lăsat îmbrăţişaţi iar unii au început chiar să plângă. ”Nu ştiam ce se întâmplă. A venit o tânără şi m-a îmbrăţişat, aşa, pur şi simplu. M-a impresionat foarte mult, până la lacrimi”, a declarat Marieta Lungu, pensionară, din municipiu. Odette Irimia, preşedinta Asociaţiei “Fii cel ce eşti” CREAT (Centrul Regional de Educaţie pentru Adulţi şi Tineret) spune că acţiunea a fost derulată în colaborare cu voluntari ai Humanity Team Romania. Doamnele îmbrăţişate au primit şi urări de primăvară, de Ziua Femeii şi de sănătate.

Date de contact

  • Adresă: Str. Constructorului, nr.10, bl.15, sc. 2, ap. 32, loc. Focşani, jud. Vrancea
  • Telefon: 0727 010 467
  • Persoana de contact: Odette IRIMIEA
  • E-mail: odetaro@gmail.com

Detalii pe site-ul organizaţiei:

http://fiicelceesti.webs.com

Trimite mai departe acest articol

Informează-ţi prietenii virtuali prin:

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati

Păreri

Feedback-ul vizitatorilor.

Nu au fost scrise păreri legate de acest articol.

Trackbacks

Site-uri ce au menţionat despre acest articol.

Alte site-uri nu au menţionat despre acest articol.

Ce părere ai?

Completează formularul următor şi apasă TRIMITE.