Skip to content

Prezentarea organizaţiei

BEST (Board  of  European  Students of Technology) este o organizaţie apolitică şi non-profit care îşi propune să ofere oportunităţi de învăţare şi dezvoltare personală pentru viitorii ingineri. Aceasta este prezentă în 90 de universităţi tehnice din 30 de ţări europene şi este vizibilă pentru mai mult de 1.000.000 de studenţi. BEST promovează spiritul european şi încurajează comunicarea şi lucrul într-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizează – cursuri academice, competiţii inginereşti şi simpozioane educaţionale.

Grupul Local BEST Cluj-Napoca, creat în 1995 este format din voluntari din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca - tineri entuziaști, motivați să invețe ce inseamnă munca în echipă, managementul  unui proiect, dezvoltarea unor abilități care ne vor fi folositoare în perioada post-universitară.

Proiectul de rezistenţă

EBEC (European BEST Engineering Competition) este o competiție inginerească care le oferă studenților cu abilități tehnice și creative posibilitatea de a-și pune în practică ideile originale și neconvenționale. Faza locală din Cluj-Napoca este structurată în două competiții individuale: Case Study și Team Design. Faza finală de anul acesta va avea loc la Zagreb, Croația.

 • Competiția de Case Study îți pune la încercare ingeniozitatea, calitățile manageriale, precum și cunoștiințele generale. Vei avea la dispoziție câteva ore pentru a dezvolta o soluție teoretică sub forma unui studiu de caz pentru o problemă dată într-un anumit context și pentru a pregăti o modalitate cât mai originală de prezentare a acesteia.
 • Competiția de Team Design constă în crearea unui dispozitiv care să rezolve o problemă tehnică având la dispoziție materiale dintre cele mai puțin convenționale! Dacă ești creativ, ingenios, ai un spirit ingineresc ieșit din comun și îți place să lucrezi în echipă acceptă provocarea noastră. Demonstrează că ești mai mult decât un simplu inginer.

Acest proiect vine să completeze legătura creată deja de către BEST între studenţi, companii şi universitate. Prin acest proiect ne dorim să oferim, faţă de celelalte evenimente, o dezvoltare multilaterală, atât prin studii, cât şi prin interacţiunea cu mediul de lucru al companiilor.

Date de contact

 • Telefon: 0754 031 720
 • E-mail:  cluj@BEST.eu.org
 • Adresă:  Str. Constantin Daicoviciu Nr. 15, Bloc turn, Cam. 708, cod postal 400020, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Detalii pe site-ul organizaţiei:

www.bestcj.ro

Trimite mai departe acest articol

Informează-ţi prietenii virtuali prin:

 • Delicious
 • Digg
 • Newsvine
 • RSS
 • StumbleUpon
 • Technorati

Păreri

Feedback-ul vizitatorilor.

Nu au fost scrise păreri legate de acest articol.

Trackbacks

Site-uri ce au menţionat despre acest articol.

Alte site-uri nu au menţionat despre acest articol.

Ce părere ai?

Completează formularul următor şi apasă TRIMITE.