Skip to content

Prezentarea organizaţiei

Liga Studenților din Universitatea “Dunărea de Jos” Galați, înființată încă din anul 1990, urmărește reprezentarea eficientă a studenților în Senatul Universității, urmărește implicarea studenților în programe de tineret cu specific cultural, social, educațional și de divertisment, care,  grație componenței sale nonformale, completează o serie de cunoștințe și încurajează descoperirea, dezvoltarea abilităților de lucru în echipe, dezvoltarea personală și a competențelor de lider.

La nivel național, LSG este membră a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), singura structură federativă  studentescă reprezentativă la nivel național și internațional. Prin intermediul rețelei de parteneri în mediul privat, LSG facilitează inserția studenților pe piață forței de muncă organizând ateliere de formare profesională.

LSG are proiecte care au devenit tradiţie. Începând cu procesul de cazare al studenţilor care are loc la începutul fiecărui an universitar, participarea la toate adunările elective care au loc în cadrul universităţii, unde liga se asigură că studenţii au reprezentarea cuvenită şi nu se comit fraude, Ziua Ligii studenţilor care are loc în fiecare an pe 9 octombrie, balul bobocilor care este un proiect ce se derulează timp de 5-7 săptămâni cu o tradiţie de 15 ani în Galaţi, ziarul studenţesc Facultativ şi multe alte proiecte care vin la iniţiativa studenţilor.

În fiecare luni la ora 18.00 la sediul L.S.G. se desfăşoară şedinţa L.S.G. . Şedinţa este deschisă , orice student al Universităţii poate participa, atât pentru a se putea implica în proiectele L.S.G. cât şi pentru a aduce în discuţie diferite probleme ce apar in viaţa studenţească.

Proiectul de rezistenţă

Ziarul Studenţesc ”Facultativ”, ziar editat de Liga Studenţilor în colaborare cu Casa de Cultura a Studenţilor Galaţi. Ziarul este disponibil atat in format scriptic cat si online şi va fi distribuit în mod gratuit studenţilor Universităţii “Dunărea de Jos”.

Date de contact

  • Telefon: 0740 669 553
  • E-mail: office@lsgalati.ro
  • Persoana de contact: Dorin Adrian COTEŢ (preşedinte)
  • Adresă: Galaţi, Strada Domnească, nr. 111, Corp D, Sala D 06, Cod Postal 800201

Detalii pe site-ul organizaţiei:

http://www.lsgalati.ro

Trimite mai departe acest articol

Informează-ţi prietenii virtuali prin:

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati

Păreri

Feedback-ul vizitatorilor.

Nu au fost scrise păreri legate de acest articol.

Trackbacks

Site-uri ce au menţionat despre acest articol.

Alte site-uri nu au menţionat despre acest articol.

Ce părere ai?

Completează formularul următor şi apasă TRIMITE.